Lyckad fotbollsresa med Gamla FAIK:are!

20160509_1

I strålande sol fick ett tjugotal Gamla FAIK:are uppleva en sevärd match på Behrn Arena i Örebro, då Hammarby kom på besök.

Efter en behaglig resa i buss med depåstopp med förfriskningar vid Borasjön var vi framme i god tid vid arenan. Några passade på innan matchen att njuta av Allsvenskans bästa korv från Kumla.
Matchen blev målrik och redan i första halvlek gjordes fyra mål, 2-2. Den andra halvleken inleddes mer tillknäppt. Först efter några byten av Örebro fick man sin första målchans, som resulterade i en hörna, som en av inbytarna Hines-Ike nickade i mål.
Resten av matchen blev en lång press av Hammarby med många fina chanser och avslutades med en straffräddning på övertid av Rinne i Örebromålet.
Det var dessutom intressant att följa domaren Jonas Erikssons agerande på plan.
FAIK;arnas omdöme var en trevlig match, där oavgjort hade varit mer rättvist. Noterbart var att Örebros klack, Kubanerna, hördes mer än Bajenklacken.
Resan hem blev lika trevlig med många sköna historier från grabbarnas aktiva karriär.
Nu blir det full laddning att följa 10-mila under kommande helg.