Handboll i Skövde!

Igår var det så dags med en idrottsresa med Gamla FAIK:are, och denna gång gick färden till grannkommunen Skövde och match mellan IFK Skövde-HK Malmö. Vi började besöket med en god Buffé, och fick även lite info inför matchen av lagens båda tränare.

Matchen som var kallad ett”Toppmöte” blev till en enkel seger för IFK Skövde, en seger som grundlades i den första halvleken (20-13) mycket beroende på ett bra försvarspel och framför allt, ett bra målvaktsspel. Den andra halvleken vinner Malmö med ett mål (15-16), slutresultatet skrivs till 35-29. Som helhet en bra handbollsmatch, och det skall bli intressant att se om IFK Skövdes fina start i årets serie håller i sig.