Årsmötet 2012!

Den 27 februari avhöll “Gamla faikare” sitt årsmöte i Frejahallen med 22 närvarande medlemmar. Mötet öppnades av ordf. Ingvar Pettersson som hälsade alla välkomna till årsmötet. Därefter påbjöds en tyst minut för Birger Johansson som nyligen avlidit. Så var det dags för de sedvanliga förhandlingarna, och att leda årsmötet valdes Stig Morud med Lennart Andersson som sekreterare. Styrelsens- och revisorenas berättelse gicks igenom och godkändes.Valen till kommande års verksamhet gjordes och det blev omval på alla poster.

Det man kan konstatera är att ekonomin är god, och att det varit en del aktiviteter.
11 maj var det vårmöte i Liastugan med sedvanlig tipspromenad och fika. 9 juni, en resa till Degerfors och besök på deras idrottsmusee samt superettanmatchen mellan Degerfors- Ljungskile. 23 september var det åter dags för fotboll, nu på Borås Arena och matchen Elfsborg- Gais. 6 december gick färden till Skövde för handboll mellan IFK Skövde och Alingsås.

Föreningens hederspris har tilldelat längdskidåkningens ledare Morgan Tärning.

Mötet diskuterade olika förslag till aktiviteter inför det kommande verksamhetsåret, och man beslutade om en bandyresa till Lidköping, vidare en resa till Finnkampen i friidrott i Göteborg, och som tradition nästan, en handbollsresa till Skövde bl a.

Tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.