Årsmötet 2013!

Igår onsdagen den 20 febr. avhölls årsmötet för “gamla faikare” i Frejahallen med ett 25-tal medlemmar närvarande. Mötet öppnades av ordf. Ingvar Pettersson som hälsade alla välkomna till årsmötet, därefter påbjöds en tyst minut för en medlem som nyligen avlidit.
Så var det dags för de sedvanliga förhandlingarna, och att leda årsmötet valdes som vanligt Stig Morud med Lennart Andersson som sekreterare. Styrelsen- och revisorernas berättelse gicks igenom och godkändes.
Valen till kommande års verksamhet gjordes, och förutom att Per-Olof Markrud avböjt omval det blev omval på alla poster, och det blev Gösta Nilsson som ersatte “Pelle” som “Klubbmästare”. 7 nya medlemmar hälsades välkomna i föreningen.

Under året har följande aktiviteter ägt rum, 8 maj Vårmötet, 11 september Finnkampen på Nya Ullevi, 26 november handboll mellan IFK Skövde- Redbergslid. Sedan har också “gamla faikares pris” delats ut och 2012 var det Sara Hagström, Faik orintering som var mottagare.

Kommande års verksamhet inleds som vanligt med vårmötet i Liastugan den 7 maj kl. 18:00. Styrelsen fick ta emot ett flertal förslag på aktiviteter/resmål och info om detta kommer senare.

Kassören Olsson inf. om kassan...

Kassören Olsson inf. om kassan

Här är några av deltagarna

och här är några av deltagarna

Tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.