Årsmötet 2016!

Gamla Faik:ares årsmöte 2016 har avhållits i Frejahallen med ca 20-talet cimg0480medlemmar närvarande. Mötet öppnades av ordf. Tommy Sonestedt som hälsade alla välkomna till årsmötet, därefter påbjöds en tyst minut för medlemmar som avlidit under året.

Så var det dags för de sedvanliga förhandlingarna, och att leda årsmötet valdes sittande “presidie”. Styrelseberättelsen lästes upp av sekreteraren, som likt efterföljande revisionberättelse gicks igenom och godkändes.
Valen till kommande års verksamhet gjordes och det blev omval  på samtliga poster, vilket bl a innebär att Tommy S. leder verksamheten även 2016.
Årsmötet antog de nya stadgarna som legat som förslag sedan föregående årsmöte. Ordförande lämnade sedan en liten information om att man jobbar på att få fram en “klubblokal”, men inget är klart ännu.
Årets aktiviteter återkommer styrelsen till, men redan nu kan nämnas “vårträffen” som preliminärt blir den 18 maj. Lite olika förslag finns på aktiviteter, som styrelsen återkommer med, samt att det även i år planeras en “träff” på O’Learys.

Den sedvanliga frågesporten (denna gång OS-orter – årtal) vanns av Stig Carlsson och Gunnar Johanzon, andrapriset gick till Jerker Setterberg och Gösta Nilsson.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.