Fotbollsresa!

Igår onsdag var “gamla FAIK:are” iväg på en fotbollsresa till Göteborg och Bravida Arena för att bese matchen mellan BK Häcken och IF Elfsborg.
Resan ner till Göteborg företogs med “Tages” buss, och som vanligt var det ett stopp på vägen ner för att få lite fika som Tommy och Pål fixat till på fm.

Matchen startade och det var Häcken som tog tag i spelet men Elfsborg pressade på och fick till några fina anfall som dock inte resulterade. I 20:e minuten in i matchen fick Elfsborg en frispark ca 35 meter från mål som Jesper Karlsson förvaltade på bästa sätt, då Häckens målvakt tappade in bollen i mål. Häcken kom dock tillbaka och i den 35:e minuten kom kvitteringen på straff.
Den andra halvleken var det Häcken som pressade på mest men det var Elfsborg som lyckades få till ett segermål, slutresultatet skrevs till 1-2.

Som jag nog nämnt tidigare så tycker jag att BK Häcken förfogar över en fin Arena men verkar inte locka till sig mycket publik, (ca 2700) på en allsvensk match!