Fotbollsresa!

Tisdagen den 2 juni var det dags för årets första “utflykt” och det blev till Jönköping för att bese matchen i Super-ettan mellan Jönköping Södra-Sirius.  Vi var 14 st “Gamla faikare” som trotsade vädret, men med bra platser på läktaren så vi var i alla fall skyddade från regnskurarna.

Matchen då, Jönköping började bäst men allt efter som tiden gick så tog Sirius tag i matchen och kunde efter ca 25 minuter ta ledningen med halvlekens enda mål. I den andra så dominerade J-södra och fick till slut in ett reduceringsmål, matchen slutade följdriktigt 1-1. En av de bättre spelarna var gästernas nr. 20, Nigerianen Moses Ogby.