Höstens aktiviteter!

Här kommer lite information om kommande aktiviteter som är planerade. Först ut är att vi kör igång onsdagsträffarna, men nu på ett annorlunda sätt.

Onsdagen den 20 september samlas vi i lokalen kl. 10:00 för gemensam avresa till Påls ställe vid Klosterströmmen. Efter pandemin kan vi nu köra GF-klassikern. Nya roliga grenar är påtänkta, och vid lämpligt tillfälle tänder vi grillen och vi bjuder på fika också. För att vi ska ha tillräckligt med förtäring så har vi anmälan till Tommy S eller Pål L senast den 11 september.

Måndagen den 23 oktober blir det fotbollsresa till Finnvedsvallan i Värnamo där vi ser matchen mellan Värnamo och IFK Göteborg. Matchen börjar 19.00. Avresa från lokalen, (Tid meddelas senare via mail). Vi har bokat 25 biljetter. Så först till kvarn gäller. Anmälan till Pål L eller Tommy S. Listan har påbörjats och sista anmälan 16 oktober.

Fotbollsallsvenskan avlutas söndagen den 12 november med matchstart kl. 15:00.
Tanken är att vi kollar omgången gemensamt på O’Learys. Malmö FF möter Elfsborg i sista omgången, vilket kan bli en riktig rysare. Det finns dessutom planer på en resa och kolla på någon handbollsmatch.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.